LEGO robotika pro mladší děti

24.08.2024 20:26

Vítejte na našem kroužku Lego robotiky pro mladší děti, kde se děti hravou formou seznámí se základy programování a robotiky! Pomocí stavebnice Lego WeDo budou mít možnost objevovat fascinující svět technologií a vědy, a to přímo svýma vlastníma rukama.

Lego WeDo je výukový systém, který dětem umožňuje stavět jednoduché, ale funkční roboty a oživit je pomocí jednoduchého programování. Děti se naučí, jak používat motory, senzory a další komponenty k vytváření pohyblivých modelů, které reagují na jejich příkazy. Tento kroužek je ideální pro rozvoj logického myšlení, kreativity a schopnosti řešit problémy.

V průběhu kroužku se děti budou podílet na stavbě různých projektů, od jednoduchých robotů až po komplexnější modely, které mohou plnit různé úkoly. Mohou například sestavit a naprogramovat robota, který dokáže pohybovat předměty, roztřídit kostičky podle barev nebo vytvořit jednoduchý stroj, který jim ukáže, jak fungují základní fyzikální principy. Díky intuitivnímu rozhraní programu WeDo je programování těchto modelů snadné a zábavné.

Kroužek je určen pro mladší děti od 2. do 4. třídy základní školy, přičemž každá pracovní skupinka bude mít 6 až 8 dětí. Tento formát umožňuje dostatek individuálního přístupu a prostoru pro všechny, aby mohly rozvíjet své dovednosti vlastním tempem. Scházet se budeme jednou týdně v předem určených dnech.

Cílem kroužku je nejen naučit děti základům programování a robotiky, ale také podpořit jejich zájem o technologie, vědu a inženýrství. Věříme, že si děti odnesou nejen nové dovednosti, ale i radost z objevování a tvoření.

Připojte se k nám a dejte svým dětem příležitost zažít radost z robotiky s Lego WeDo!

Kroužek  Den Čas Cena za pololetí Lektor
LEGO robotika (60 min)
určeno pro děti od 2. třídy ZŠ
středa  16:05 - 17:05 1340,- Štěpán Berka

PŘIHLÁŠKA

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.